Radio emigranti

Info koment Stacione raport
Radio emigranti shpreson të jetë pranë jush në jetën e përditshme, por edhe në momentet e gëzimit. RadioEmigrantit Repertori është mjaft e gjerë dhe përfshin këngë popullore dhe valle nga të gjitha krahinat dhe territoret e Shqiperise, muzikë e lehtë, muzikë e nostalgjisë, modern, remikse nga DJ të njohur dhe talentin.

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations