Radio Dukagjini

Info koment Stacione raport
Radio Dukagjini është një segment i korporatës Dukagjini e cila kishte filluar transmetimin e rregullt nga 16.09.1999 si një radio transmetues lokal dhe u licencua si Radios Kombëtare nga dhjetori 2000. Dukagjini Radio është një radio komerciale private me 24 orë program në ditë në gjuhën shqipe. Programi është prodhuar dhe transmetuar nga të dy studiot, nga të cilët njëri është në Pejë dhe një tjetër në Prishtinë. Programi është i prodhon nga 22 Punonjësit e mbështetur nga 4 gazetarëve nga Brukseli, Tirana Skopje and Ulqin.
Radio Dukagjini adresa faqen zyrtare është www.dukagjini.com

Vend: Albania

Zhanret: /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations