Radio Dielli

Info koment Stacione raport

Radio Dielli transmetuar në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Dielli ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Ata gjithashtu kanë programe për bashkësitë etnike (Gjermanisht, I Uellsit, Irlandez dhe spanjisht), Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj. Radio Dielli ofron një përzierje e muzikës, argëtim, Përmbajtja lokal gazetaresk dhe informacionit për të rritur peisazhin kulturor Hobart-së.

Faqja zyrtare : www.radiodielli.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations