Radio Deqani

Info koment Stacione raport

Radio Deqani ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio Deqani adresa faqen zyrtare është www.radiodeqani.com

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations