Radio Dedi 24

Info koment Stacione raport

Radio Dedi 24 dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Dedi 24 është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Shqipërisë në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre. Radio Dedi 24 Adresa zyrtare e internetit është www.radiodedi24.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations