Radio Alba

Info koment Stacione raport

Radio Alba Online transmetone 24 orë zhandre muzikë të ndryshme në internet si pop, trokas, popull, Katër stinët, Njerëz, Hits 2014, muzikë përzgjedhur, Hits lartë, nga qendror Studio Kline. Radio Alba është një nga stacionet më të famshme radio në Kosovë dhe Shqipëri.
Radio Alba adresa faqen zyrtare është www.radio-alba.com

Vend: Albania

Zhanret: / /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations