Pozitive Dashuria

Info koment Stacione raport
Dashuria pozitiv është një pjesë e theme ndryshme bazuar stacion radio ari Pozitive. Dashuria pozitiv është një radio stacionin e tyre popullore. Pozitiv Dashuria luan këngë që shprehin dashurinë dhe emocionet ndaj njëri-tjetrit në mënyrë që këngët janë zgjedhur me kujdes në radio, në mënyrë që të jetojnë deri në emërtimin e tyre të stacionit.
Pozitiv Dashuria adresa faqen zyrtare është www.positivegoldfm.com

Vend: Albania

Zhanret: /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations