Pozitive Gold FM

Info koment Stacione raport

Pozitiv është një radio shumë popullor në internet transmetuesi dhe radio transmetues është i njohur edhe për lloje të tyre të ndryshme të radio stacionit. Në këtë radio e cila është dëgjuesit Positive Gold FM mund të eksplorojnë lloje të ndryshme të këngëve popullore klasike dhe muzikë të artë që janë ende shumë të popullarizuara në mesin e të dashuruar muzikë klasike.
Positive Gold FM adresa website zyrtar është www.positivegoldfm.com

Vend: Albania

Zhanret: /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations