Pozitive Gold Çifteli

Info koment Stacione raport

Folk është zhanër popullor Avery muzikë dhe ata janë shumë të shquar në kënaqshëm dëgjuesit e tyre me muzikë popullore popullore rreth ditës. Ky është një lloj i muzikës që është e lidhur me evoluimin muzikore dhe trashëgiminë e një kombi dhe vendi dhe kjo është arsyeja pse Positive Gold Çifteli ka një vend të veçantë në mesin e dëgjuesve të tyre.
Positive Gold Çifteli adresa website zyrtar është www.positivegoldfm.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations