MCN Radio

Info koment Stacione raport

MCN Radio FM 103.1 është një stacion radio shtypur nga Tirana, Albania, duke siguruar një përzierje e pista aktuale dhe globale shqiptar Pop. kjo është tani një pjesë e TV Alsat nga Tirana, Albania.
Të dhënat e kontaktit:
Ciles SCREEN Radio & televizion, Rr.”SIRI KODRA”, Nd. 185 , H 1, Njësia Bashkiake Nr.9, Kodi Postar 1017.

MCN Radio adresa e internetit është mcnradio.al

Vend: Albania

Zhanret: / /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations