top logo

LS Radio luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u mërzita duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Pasi të keni një mendje për LS Radio ju vetëm do të keni llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.
LS Radio adresa website zyrtar është www.lspublic.com

LS Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : LS Radio ]