Zemra Radio Islam

Info koment Stacione raport
Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Mëshirues Heart Radio Islam paraqet shoqatë islame është Radio Islame Shqiptare, e cila filloi punën e saj në 01. Dhjetor 2007. Radio Zemra e Islamit synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin metodologji të gjithë myslimanët e rajonit dhe për ata që kërkojnë të vërtetën. Kjo, Radio Islam zemra e bën nëpërmjet materialeve të saj arsimore, mësimdhënies dhe analiza e ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.
Zemra Radio Islam adresa web site zyrtar është www.radioislam.org.za

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations