Gora Radio

Info koment Stacione raport

Gora Radio transmetimit nga Shqipëria dhe ka bërë qëndrimin e tyre në mes të stacioneve të njohura dhe shumë rritje të shpejtë atje. Radio e saj që sjell muzikë të mirë shqiptare për dëgjuesit e tyre. Radio luan muzikë gjithnjë e më shumë dhe sende të tjera programimi me pak reklama.
Gora Radio adresa e internetit zyrtare është www.radioselamgora.caster.fm

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations