Qyteti Radio 88.0 FM

Info koment Stacione raport

Qyteti Radio 88.0 FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Qyteti Radio 88.0 FM is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music.

Qyteti Radio 88.0 FM adresa e internetit është cityradio.al

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations