top logo
Qyteti FM është një që përfshin të famshme transmetimin banojnë radio stacione në internet stacion vjen nga Korçë, Albania. Qyteti FM on-line stacion merr artistë të muzikës popullore duke përdorur këngë zhanre të ndryshme duke përfshirë edhe Top 40 / Pop, Elektronike dhe gjithashtu Dance rreth orën 24 orë jetojnë on-line. Kjo është një ndër stacionin më të mirë-pëlqente radio brenda këtij vendi një nga disa njerëz të moshave të. Përveç programeve të tij muzikore software ky stacion radio stacione gjithashtu organizojmë të gjitha llojet e programeve të tjera nga koha në kohë. Qyteti FM adresa faqen zyrtare është www.cityfm.al
Qyteti FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Qyteti FM ]