Boom Boom Radio

Info koment Stacione raport
Boom Boom Radio është një popullor kanal radio hit bazuar në Tiranë, Albania. Boom Boom Radio luan lloje të ndryshme të zhanreve muzikore si Jazz, Gjendje e dëshpëruar, Funk dhe shumë të ndërgjegjshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiance reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën shqipe zyrtarisht. Boom Boom Radio është gjithashtu vepron i programeve të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit. Boom Boom adresa faqen zyrtare Radio është www.bbr.al

Vend: Albania

Zhanret: / /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations