Alsion Radio

Info koment Stacione raport
Alsion Stereo është shpesh një banojnë në internet valët shqiptare brenda në Elbasan, Albania. Alsion Stereo dërgojë 24 orë banojnë metodë me mbarë botën-web. Alsion perspektivë Stereo është gjithmonë për të ditur Elbasan, Shqipëria jetese në të gjithë botën, kjo kompani të drejtuara në të pranishmëve që flasin gjuhën shqipe dhe të banojnë të dy në mënyrë të barabartë në vend dhe në vendet e huaja. Solely Elbasan, Artikuj Shqipëri në përgjithësi janë zhvendosur si rezultat i kësaj ndalese të veçantë deri më tani. Alsion Stereo janë investuar në përgjithësi në reklamuar Elbasan, Shqipëria Shtëpia, Duke çuar 40 / Pop, Hip hop të ndaluar e tyre të veçantë.

Vend: Albania

Zhanret: / / /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations