PSE AM

Info koment Stacione raport
KIAL është fillimisht një stacion muzikë me kohë të plotë shumë popullor nëpërmjet Unalaska, Alaska. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, Programet e përfshirë komunitetin, Lajme dhe gjithashtu muzikë Botërore. KIAL gjithashtu kanë disa programe informative të bazuara që janë me interes për thelbin e saj demografike, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve.
KIAL AM adresa website zyrtar është www.kial.org

Vend: Alaska

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations