top logo
Bob FM 92.1 luan një shumëllojshmëri të gjerë të muzikës njohur, përqendrua në Classic Rock, Hitet klasike nga 70 dhe 80, si dhe disa këngë nga 90 dhe sot. Kjo është arsyeja pse BOB FM luan 70 ... 80 ... dhe Çfarëdo. 921bob.fm E themeluar në dhjetor 22, 2010.
Bob FM 92.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Alaska : Bob FM 92.1 ]