WNSP FM 105.5

Info koment Stacione raport

WNSP (105.5 FM, “Sports Radio 105.5”) është një stacion radio licencuar për të shërbyer Bay Minette, Alabama, USA. Që nga shtatori 11, 1993, WNSP ka transmetuar një format sportive Bisedoni me zonën më të madhe metropolitane Celular. Përveç formacion e saj të përditshëm të programeve lokale që mbulojnë Konferencën Juglindore, golf, gjueti, peshkimi, NASCAR, dhe sportet e tjera rajonale, stacioni përmban zgjidhni programimit nga ESPN Radio. WNSP është stacioni anije e rrjetit radio basketbollit University of South Alabama meshkujve. Stacioni është Filialin Mobile i rrjetit radio New Orleans Saints dhe dy futbollit Auburn Tigers dhe Auburn Tigers rrjetet radio basketbollit. Duke filluar me 2009 kolegj sezonin e futbollit, WNSP u bë Filialin për programin e futbollit University of South Alabama Jaguars. më shkurt 16, 2009, stacioni filloi transmetimin e të botohet njëkohësisht në regjion Paul Finebaum Radio Network on pasdite ditë jave, duke zëvendësuar një program në nivel lokal, priti.
WNSP FM 105.5 Adresa zyrtare e internetit ështëwnsp.com/wordpress

Vend: Alabama

Zhanret:

loading...

Popular Stations