WJOX 94.5 FM

Info koment Stacione raport
WJOX-FM (94.5 FM) është një stacion radio licencuar për Birmingham. Stacioni transmeton një format radio sportive. Stacioni ishte caktuar thirrje shenjë WJOX-FM nga Komisioni Federal i Komunikimeve në shkurt 8, 2010. Stacioni është një shoqërues i CBS Sports Radio, dhe është Birmingham zona Filialin anije për Universitetin e sportit Alabama. WJOX bë stacioni anije e Radio Rrjetit Finebaum Paul, e cila është botohet njëkohësisht në të gjithë Alabama dhe shteteve fqinj, v 2007. WJOX është një shoqërues i rrjetit radio futbollit Tennessee Titans dhe rrjeti radio Atlanta Braves.
WJOX 94.5 FM adresa website zyrtar ështëwww.joxfm.com

Vend: Alabama

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations