WBAM FM

Info koment Stacione raport
WBAM, i njohur gjithashtu si Bama Vendi 98.9, është një muzikë vend formatuar stacioni radio që i shërben Metropolitan Area Montgomery, transmetimit mbi brezin FM në një frekuencë të 98.9 MHz dhe licencuar në Montgomery, Alabama. WBAM FM luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si muzikës vendit, dhe shumë të vetëdijshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. WBAM FM gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit.
WBAM 98.9 FM adresa website zyrtar është bamacountry.com

Vend: Alabama

Zhanret:

loading...

Popular Stations