Lavdërim 90.1 FM

Info koment Stacione raport
WJOU (90.1 FM, “Lavdërim 90.1 FM”) a është jo-komercial, radio stacion kolegj dëgjues mbështetur licencuar për Huntsville, Alabama, dhe në pronësi dhe operohet nga Universiteti Oakwood. Ajo shërben komunitetit të universitetit Oakwood dhe zonën Tennessee Valley. WJOU luan një përzierje e bashkëkohore krishterë, Ungjilli bashkëkohor urban, dhe muzikë të rritur bashkëkohore që ata e quajnë “frymëzues Soul”. Stacioni gjithashtu transmeton programe të shkurtra edukative dhe frymëzuese shpirtërisht.
Lavdërim 90.1 FM adresa website zyrtar ështëwww.wjou.org

Vend: Alabama

Zhanret:

loading...

Popular Stations