top logo
Boss 1220 AM Radio Stacioni është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimin e bazuar në Birmingham, Alabama. La Jefa luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si meksikan. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me meksikan. La Jefa është gjithashtu në dispozicion të gjithë Birmingham, Alabama.
La Jefa Radio adresa e internetit zyrtare është www.aquimandalajefa.com
Boss
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Alabama : Boss ]