KIX 96

Info koment Stacione raport
WXFL (96.1 FM, “KIX 96”) është një formatuar radio stacion muzikë vend me bazë në Firence, Alabama. KIX 96 dëshiron të jetë zgjedhja juaj për argëtim dhe informacion. KIX 96 luan të preferuar “Hits e 60-ta, 70'S, 80'S, 90'S, dhe më të mirë e Sot” në Q107, “Todays mirë Country dhe legjendat”.
KIX 96 Adresa zyrtare e internetit është www.kix96country.com

Vend: Alabama

Zhanret:

loading...

Popular Stations