top logo
Misioni Besimi radio-së është që të shërbejë komunitetit të krishterë dhe forcimin e kishës dhe familjes njësi vendore si ne të sigurojë nxitje shpirtërore dhe një sfidë personale me një fokus Krishti qendër, përmes mësimit biblik, informatat relevante dhe muzikë frymëzuese për lavdinë e Perëndisë,. Besimi Radio është një jetojnë transmetimit në internet radio stacioni i bazuar në Montgomery, Alabama.
Besimi Radio adresa e internetit zyrtare është www.faithradio.org
Besimi Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Alabama : Besimi Radio ]