top logo
WJWZ, i njohur edhe si 97.9 Jamz, është një stacion urban bashkëkohor formatuar radio që i shërben Metropolitan Area Montgomery, transmetimit mbi brezin FM në një frekuencë të 97.9 MHz dhe licencuar për Wetumpka, Alabama. 97.9 Jamz demografike të synuar është Personave 18-34.
97.9 Jamz adresa website zyrtar është 979jamz.com
97.9 Jamz
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Alabama : 97.9 Jamz ]