top logo

Only few other radio cares about their radio main vision as AJK Radio. Si ky është një stacion radio shumë popullor tematike radio ka vizionin e vet dhe stilin. Ata do të elektrifikoj dëgjuesit e tyre me anë të paraqitjes së tyre të llojeve të ndryshme të muzikës. Music is at the heart of AJK Radio.

AJK Radio official website address is www.ajkradio.moonfruit.com

AJK Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : AJK Radio ]