Afrotake Radio

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top class music based on the preferences of their listeners its really easy for Afrotake Radio to cater for a more broader range of audiences with their programs and songs selection.

Afrotake Radio official website address is www.afrotake.com

Vend: Angli

Zhanret: /

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations