top logo
ZODIAK Radio është një kompani në pronësi private radio vetë varur dhe që është pronar dhe transmetues i këtij stacioni radio. Radioja e ka selinë në kryeqytetin Malavi, Lilongwe. ZODIAK Radio e parë është lansuar zyrtarisht në nëntor 2005 nga kompania transmetuesit e ka dhe radio është ende kandidon si një nga radiot më të mëdha atje.
ZODIAK Radio adresa e internetit zyrtare është www.zodiakmalawi.com
ZODIAK Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : ZODIAK Radio ]