top logo
Yarona FM është një stacion numër një FM në Botsvana. Në qendër të qytetit kryesor Fëmijëria Transmetuesi Botsvana që ka një çdo javë audiencë të 90 000 me Gaborone, si dhe vende përreth, si dhe 100 000 në të gjithë vendin. Në dispozicion me Lobatse, Gaborone, Mahalapye, Palapye, Serowe, Phikwe, Francistown si dhe Maun.
Adresa zyrtare e internetit është www.yaronafm.co.bw
FM fëmijë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : FM fëmijë ]