top logo
TWR Afrika është Swaziland bazuar bazuar radio radio e cila është në thelb është kultura dhe argëtimi bazuar radio stacion. Është e mundur që të gëzojnë një shumë të programeve të radios të cilësisë siç bën programet e tyre me lidh veten me dëgjuesit e tyre që i bën ata në gjendje të ofrojnë programe standarde radio.
TWR Afrikë adresa faqen zyrtare është www.twrafrica.org
TWR Afrikë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : TWR Afrikë ]