top logo

RDP Afrika transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve. RDP Afrika transmetimit Talk, Kulturë, Sportiv, Afrikan, Ndërkombëtar.

RDP Afrika adresa faqen zyrtare është www.rtp.pt

RDP Afrika
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : RDP Afrika ]