top logo
Radio Okapi is a live online broadcasting music channel based on Kinshasa, DR Congo. Radio Okapi plays different range of music genres like African Music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.
Radio Okapi official website address is radiookapi.net
Radio okapi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Radio okapi ]