top logo
Radio Mocambique është radio jetojnë cila është transmetuar si radio popullor në internet direkt nga Mozambiku. Ky është vendi për të gjetur disa programe dhe playlists që janë të gatshëm për të dhënë dëgjuesit e tyre të preferuar një shije paraqitje e shkurtër e kulturës së tyre dhe udhëtimin e playlists e tyre muzikore orientuar kulturalisht. Pra, të mbajtur në kontakt me Radio Mocambique për disa muzikë të madh lokal.
Radio Mocambique adresa faqen zyrtare është www.radiomocambique.com
Radio Mozambik
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Radio Mozambik ]