top logo
Radio Mauritanie është transmetuesi kombëtar radio e Mauritanisë, që një nga vendet kryesore të rajonit të Afrikës. Vendi ka një kulturë të gjallë të vetin i cili është i mbështetur nga disa muzikë të bukur kulturore nga një vlerësim të gjatë kohore dhe Radio Mauritanie sjell atë theks kulturor nga programet e tyre.
Radio Mauritanie adresa faqen zyrtare është www.radiomauritanie.mr
Radio Mauritanie
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Radio Mauritanie ]