top logo

Radio Binkongoh është një shërbim radio internet operuar nga zëri i Binkongoh, i cili është një organ në internet një lajm i Konoland në Lindore Sierra Leone. Transmeton Radio Binkongoh 24 orë në ditë gjatë gjithë vitit, me programet tona të gjalla dhe një shërbim të automatizuar i cili luan një përzierje të vazhdueshëm të lajmeve, muzikë, karakteristikat dhe preferuarat kërkojë tregon.
Radio Binkongoh adresa faqen zyrtare është www.radio-binkongoh.com

Radio Binkongoh
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Radio Binkongoh ]