top logo
Radio Africa 1 është më i madh radio Afrikës frankofone. Programet e saj janë transmetuar në mbarë botën përmes transmetuesve të saj me valë të shkurtra. Radio gjithashtu ka rele FM (ulje e frekuencave) në kryeqytetet kryesore të frankofone Afrikës dhe Paris (107.5 FM). Radio Africa 1 është që nga fillimi i tij në 1981 radio e parë franceze në Afrikë.
Radio Africa 1 Adresa zyrtare e internetit është www.africa1.com
Radio Africa 1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Radio Africa 1 ]