top logo

Parlamenti Radio sjell lajmet e fundit parlament për dëgjuesit e tyre. Parlamenti Radio gjithashtu transmeton ceremonive jetojnë në parlament me të cilën dëgjuesit e tyre të mund të merrni të përfshirë me çështjet kombëtare dhe mund të merrni të informuar në lidhje me çështjet qeverisëse të vendit. Për të ditur të rejat e fundit e parlamentit kjo është një zgjidhje e përkryer radio.

Parlamenti Radio adresa e internetit zyrtare është www.parliament.org

Parlamenti Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Parlamenti Radio ]