top logo
Nostalgjia Guinee është një muzikore dhe gjithashtu një transmetimi informative radio stacioni në internet për 24 orë në ditë. Ky është një vend i përkryer për të gjithë në një programet e radios për ata që i pëlqen programe muzikore pastaj për ta nostalgjia Guinee ka marrë programe muzikore si dhe për ata që do programe të lajmeve në radio ka marrë programe të lajmeve për ta shumë.
Nostalgjia Guinee adresa faqen zyrtare është www.nostalgieguinee.net
Nostalgjia Guinee
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Nostalgjia Guinee ]