top logo
NBC Rukavango është ndër stacioni lartë radio e cila është e bazuar në internet. NBC Rukavango është e mbushur me lajme më aktuale, informacioni më interesante për çështje të ndryshme muzikore dhe sociale, programe analitike dhe argëtuese bazuar tregon etj. NBC Rukavango ka marrë një rreze cilësi të lartë të transmetimit të afërt zonës pesëdhjetë kilometra.
NBC Rukavango adresa faqen zyrtare është www.nbc.na/radio
NBC Rukavango
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : NBC Rukavango ]