top logo

NBC Gjermanisht Gjermanisht muzikë radio bazuar nga NBC transmetuesi popullore e Namibisë. Ka shumë radio të tjera në listat e tyre të radio dhe kjo është një nga një popullore nga NBC. NBC Gjermanisht dedikon veten në sjelljen atë lloj të muzikës të cilat janë të mira për emërtimin e tyre të radios.
NBC Gjermanisht adresa faqen zyrtare është www.nbc.na

NBC Gjermanisht
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : NBC Gjermanisht ]