top logo
Si korporatë kombëtare transmetimi i Namibisë ka marrë mjaft e radiove për të transmetuar çdo ditë 24 orë bazë kjo NBC Afrikanisht është padyshim është një nga radiot e tyre më të mira. Ata janë transmetuar disa radio dhe NBC Afrikanisht është përmbajtja e Afrikës stacioni i tyre në bazë radio e cila ofron 24 orë Përmbajtja afrikane për dëgjuesit e tyre.
NBC Afrikanisht adresa zyrtare e internetit është www.nbc.na/radio
NBC Afrikanisht
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : NBC Afrikanisht ]