top logo

Magic FM 90.7 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Magic FM 90.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Magic FM 90.7 ]