top logo
Jam Radio është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimin e bazuar në Abixhan, Breg Fildishit. Jam Radio luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Variety, Muzikë Afrikës. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.
Jam Radio adresa e internetit zyrtare është www.radiojam.biz
Jam Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Jam Radio ]