top logo
Ka një numër i dëgjues në bazë për muzikën si Soul dhe R dhe B dhe flava FM është transmetimi 24 orë në ditë në shënjestër që dy zhanër të veçantë. Flava FM luan shumicën e kohës të njohura dhe trending shpirtin dhe R dhe B muzikë të bazuar për dëgjuesit e tyre të cilat janë nga disa prej këngëtarëve të njohur të shpirtit dhe r dhe muzikë b.
Flava FM adresa faqen zyrtare është www.flavafm.co.zm
Yellow FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Yellow FM ]