Energji 100 FM

Info koment Stacione raport
Energji 100 FM është një kohë provuar radio stacion i cili e ka kaluar testin e kohës me programet e tij inovative radio dhe radio fokusohet në disa prej programeve të radios më të mira të cilat janë plot me muzikë afrikane, muzikë nga muzikantët popullore dhe këngëtarë janë luajtur në radio me prioritet të lartë më të madhe. Energji 100 FM është gjithashtu një vend i madh për lajme lokale në lëvizje.
Energji 100 FM adresa website zyrtar është www.energy100fm.com

Vend: Africa

Zhanret:

loading...

Popular Stations