top logo
Capital Radio Malavi është një tregtar në pronësi të bazuar stacion radio private që u nis përsëri në mars 29 1999 nga gazetari veteran i cili është Alaudin Osman. Capital Radio Malavi është votuar si Media Shtëpia e Vitit elektronik për tre vjet rresht duke filluar nga 2004, 2005 dhe 2006 nga Instituti Malavi Medias Kombëtare të Afrikës Jugore.
Capital FM Malavi adresa faqen zyrtare është www.capitalradiomalawi.com
Capital Radio Malavi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Capital Radio Malavi ]