top logo

Burkina24 Radio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Burkina24 Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Burkina24 Radio ]