top logo
Absolute Classic Rock is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 1990 Stacioni komuniteti Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe në Mbretërinë e Bashkuar dhe më gjerë. Absolute Classic Rock provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet. Absolute Classic Rock official website address is www.absoluteclassicrock.co.uk
Absolute Classic Rock
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Absolute Classic Rock ]